Uporaba počitniških enot

Spoštovani,

ZZZS ima na področju Slovenije in Hrvaške več počitniških enot, ki jih v prostih terminih lahko koristijo tudi zunanji uporabniki. Lokacije počitniških enot ZZZS v Sloveniji so Moravske Toplice, Terme Olimia - Podčetrtek, Trije kralji na Pohorju in Kranjska Gora, na Hrvaškem pa Barbariga, Červar, Otok Pag - Novalja in Otok Lošinj - Nerezine. 

Če ste zainteresirani za prijetno letovanje v lepem okolju navedenih krajev, vas vabimo, da si ogledate ponudbo naših počitniških enot in se prijavite na letovanje. Ob zaključku letovanja vas naprošamo, da si vzamete čas in izpolnite poročilo o letovanju, saj na ta način lahko zagotavljamo prijetno bivanje v počitniških enotah. Pravilnik o počitniški dejavnosti vsebuje vse pomembne informacije o pogojih letovanja, zato je pomembno, da se z njim seznanite. 

V priloženih dokumentih boste izvedeli vse, kar za vašo odločitev potrebujete. Veseli bomo vašega odziva.

Želimo vam prijetno in zdravo letovanje!

 

Pregled in predstavitev počitniških enot

Tu boste našli več informacij o naših počitniških enotah in cene najema v sezoni. Počitniškim enotam na Hrvaškem se cena izven sezone zniža za 20%.

Prosti termini

V tabeli so navedeni prosti termini po prejetih prijavah in internem razpisu. Stanje na dan 30. 11. 2021.

ZZZS prosti termini

Na nezasedeni termin izven sezone se uporabnik lahko prijavi največ 30 dni pred začetkom letovanja.

Prijave na termine v času šolskih počitnic (24.12.-2.1.2022) so odprte. Prostih le še nekaj terminov.

Prijava na letovanje

Podpisano prijavo nam pošljite na elektronski naslov letovanje@zzzs.si

Prijava na letovanje

 

Poročilo o letovanju

Pomagajte nam izboljšati bivanje v naših počitniških enotah. Po končanem letovanju izpolnite priloženo Poročilo o letovanju in nam zaupajte vaše izkušnje. 

Poročilo o letovanju

 

Pravilnik o počitniški dejavnosti

Pravilnik

 

Pogosto zastavljena vprašanja

  • Odpoved letovanja zaradi strahu pred okužbo s covid-19

Strah pred okužbo s covid-19 ni izredna okoliščina odpovedi letovanja. Uporabnik, ki bi iz tega razloga odpovedal letovanje, nosi stroške odpovedi v višini, ki je določena v skladu z 22. členom Pravilnika o počitniški dejavnosti. Za izredno okoliščino oziroma višjo silo se šteje npr. razglasitev popolne zapore mej med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško.

  • Turistični boni

Plačilo letovanja v počitniških enotah ZZZS, s turističnimi boni, ki so bili uvedeni na podlagi Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19, ni možno.

  • Zagotavljanje potrdil PCR/HAT

Kjer je pogoj za bivanje ali vstop PCT (potrdilo o prebolelosti, cepljenosti ali negativni hitri test), je za kršitve odgovoren vsak uporabnik sam. Ker se zahteve po potrdilih hitro spreminjajo, predlagamo, da pred odhodom na letovanje, preverite aktualne pogoje za prehod meje oziroma vstop v posamezne turistične objekte. 

  • Domače živali

V počitniških enotah ZZZS domače živali niso dovoljene.