Zaposlitev v ZZZS

Smo izvajalec obveznega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. Cenimo predanost in ustvarjalnost, spodbujamo razvoj. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje in sodobno elektronsko podprto poslovanje.

Dobrodošli, da se nam pridružite.

Kontakt: ZZZS, Sektor za razvoj kadrov in organizacijo, Miklošičeva cesta 24, 1507 Ljubljana, e-pošta: DI@zzzs.si.

Prosta delovna mesta

Na spletni strani objavljamo prosta delovna mesta. Vabimo, da si jih ogledate in se prijavite.

Seznam prostih delovnih mest

Razpis za storitve imenovanih zdravnikov, zdravnikov - članov zdravstvene komisije, zdravnikov izvedencev in finančno medicinskih nadzornikov za ZZZS za obdobje od 2022 do 2024

ZZZS vljudno vabi vse zainteresirane ponudnike, ki izpolnjujejo razpisane pogoje za sodelovanje, da sodelujejo v postopku in po e- pošti oddajo svojo pisno ponudbo (prijavo) za sodelovanje pri izvedbi tega naročila, skladno z navodili v povabilu. 

Razpisna dokumentacija, ki vsebuje listine, iz katerih so razvidni pogoji za sodelovanje in pogoji izvajanja storitev

Ponudbo (izpolnjen prijavni obrazec) s pripadajočimi dokazili,  je potrebno predložiti po elektronski poti na e-poštni naslov: zdravniki@zzzs.si, najkasneje do 30. 6. 2022 do 8.00 ure.

Karierni kotiček

Zakaj se zaposliti v ZZZS?

Skrbimo za spodbudno delovno okolje, strokovni in osebni razvoj naših sodelavcev in se zavedamo, da le z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi lahko dosežemo dobre poslovne rezultate. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje, sodobno elektronsko podprto poslovanje, prilagodljiv delovni čas, možnost dela od doma, v skrbi za zdravje naših zaposlenih pa v sklopu promocije zdravja spodbujamo zdrav način življenja.

Povabilo zdravnikom: Vas zanimajo novosti in sistemski pristop na področju zdravstvenega varstva?

Bi želeli delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju, ki sodelavcem omogoča strokovno izpopolnjevanje in razvoj? Ponujamo vam delo v prijetnem kolektivu zdravnikov različnih specializacij, s stalnim stikom z vsemi novostmi zdravstvenega sistema.