Zaposlitev v ZZZS

Smo izvajalec obveznega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. Cenimo predanost in ustvarjalnost, spodbujamo razvoj. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje in sodobno elektronsko podprto poslovanje.

Dobrodošli, da se nam pridružite.

Kontakt: ZZZS, Sektor za razvoj kadrov in organizacijo, Miklošičeva cesta 24, 1507 Ljubljana, e-pošta: DI@zzzs.si.

Prosta delovna mesta

Na spletni strani objavljamo prosta delovna mesta. Vabimo, da si jih ogledate in se prijavite.

Seznam prostih delovnih mest

Razpis za storitve imenovanih zdravnikov, zdravnikov - članov zdravstvene komisije, zdravnikov izvedencev  in  finančno medicinskih nadzornikov za ZZZS za obdobje od 2022 do 2024"

Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije objavlja Razpis za storitve imenovanih zdravnikov, zdravnikov - članov zdravstvene komisije, zdravnikov izvedencev  in  finančno medicinskih nadzornikov za ZZZS za obdobje od 2022 do 2024"

Rok za oddajo prijave je najkasneje do 21. 1. 2022, do 8.00 ure,  in sicer  na elektronski naslov zdravniki@zzzs.si.

Razpisna dokumentacija se nahaja na spletni strani: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=431145

Karierni kotiček

Zakaj se zaposliti v ZZZS?

Skrbimo za spodbudno delovno okolje, strokovni in osebni razvoj naših sodelavcev in se zavedamo, da le z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi lahko dosežemo dobre poslovne rezultate. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje, sodobno elektronsko podprto poslovanje, prilagodljiv delovni čas, možnost dela od doma, v skrbi za zdravje naših zaposlenih pa v sklopu promocije zdravja spodbujamo zdrav način življenja.

Povabilo zdravnikom: Vas zanimajo novosti in sistemski pristop na področju zdravstvenega varstva?

Bi želeli delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju, ki sodelavcem omogoča strokovno izpopolnjevanje in razvoj? Ponujamo vam delo v prijetnem kolektivu zdravnikov različnih specializacij, s stalnim stikom z vsemi novostmi zdravstvenega sistema.