Zaposlitev v ZZZS

Smo izvajalec obveznega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. Cenimo predanost in ustvarjalnost, spodbujamo razvoj. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje in sodobno elektronsko podprto poslovanje.

Dobrodošli, da se nam pridružite.

Kontakt: ZZZS, Sektor za razvoj kadrov in organizacijo, Miklošičeva cesta 24, 1507 Ljubljana, e-pošta: DI@zzzs.si.

Prosta delovna mesta

Na spletni strani objavljamo prosta delovna mesta. Vabimo, da si jih ogledate in se prijavite.

Seznam prostih delovnih mest

Povabilo k sodelovanju pogodbenim zdravnikom

ZZZS vabi zdravnike in zdravstvene delavce k pogodbenemu sodelovanju v letu 2021-2024

ZZZS vljudno vabi vse zainteresirane ponudnike, ki izpolnjujejo razpisane pogoje za sodelovanje, da sodelujejo v postopku in po e- pošti oddajo svojo pisno ponudbo (prijavo) za sodelovanje pri izvedbi tega naročila, skladno z navodili v povabilu. 

Razpisna dokumentacija, ki vsebuje listine, iz katerih so razvidni pogoji za sodelovanje in pogoji izvajanja storitev.

Komunikacija s ponudniki o morebitnih vprašanjih v zvezi z vsebino razpisa in v zvezi z oddajo ponudbe poteka preko portala javnih naročil. ZZZS bo zahtevo za pojasnilo razpisa oziroma drugo  vprašanje v zvezi z njim štel kot pravočasno in bo nanj odgovoril, če bo na portalu javnih naročil zastavljeno najkasneje do vključno 27. 10. 2021 do 10.00 ure.  Vprašanja se lahko zastavi na koncu spletnega obrazca   s klikom na "Pošlji vprašanje naročniku". Odgovor naročnika bo razviden na koncu navedenega spletnega obrazca.
Ponudbo (izpolnjen prijavni obrazec) s pripadajočimi dokazili  je potrebno predložiti po elektronski pošti na naslov zdravniki@zzzs.si najkasneje do 4. 11.  2021 do 8.00 ure.

Karierni kotiček

Zakaj se zaposliti v ZZZS?

Skrbimo za spodbudno delovno okolje, strokovni in osebni razvoj naših sodelavcev in se zavedamo, da le z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi lahko dosežemo dobre poslovne rezultate. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje, sodobno elektronsko podprto poslovanje, prilagodljiv delovni čas, možnost dela od doma, v skrbi za zdravje naših zaposlenih pa v sklopu promocije zdravja spodbujamo zdrav način življenja.

Povabilo zdravnikom: Vas zanimajo novosti in sistemski pristop na področju zdravstvenega varstva?

Bi želeli delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju, ki sodelavcem omogoča strokovno izpopolnjevanje in razvoj? Ponujamo vam delo v prijetnem kolektivu zdravnikov različnih specializacij, s stalnim stikom z vsemi novostmi zdravstvenega sistema.