Zaposlitev v ZZZS

Smo izvajalec obveznega zdravstvenega zavarovanja v Sloveniji. Cenimo predanost in ustvarjalnost, spodbujamo razvoj. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje in sodobno elektronsko podprto poslovanje.

Dobrodošli, da se nam pridružite.

 

Kontakt: ZZZS, Sektor za razvoj kadrov in organizacijo, Miklošičeva cesta 24, 1507 Ljubljana, e-pošta: DI@zzzs.si.

Prosta delovna mesta

Na spletni strani objavljamo prosta delovna mesta. Vabimo, da si jih ogledate in se prijavite.

Izpostavljamo: vabimo strokovnega sodelavca VII/2 (I) v PE IC, Oddelek za mreže 

Naša vizija je ustvarjanje ekipe strokovnjakov za IT infrastrukturo, ki ne le obvladujejo širok spekter tehnoloških znanj, ampak so tudi specializirani glede na svoje interese in sposobnosti, s čimer zagotavljamo dinamičen in inovativen pristop k upravljanju in razvoju naših sistemov. Stremimo k temu, da naše sodelavce neprestano spodbujamo k učenju in rasti, omogočamo jim dostop do najnovejših tehnoloških usposabljanj in certifikatov, udeležbi na konferencah doma in v tujini, ter gradimo okolje, kjer je vsak posameznik cenjen zaradi svoje unikatne prisotnosti in strokovnosti.
Preverite razpisne pogoje in kaj vam ponujamo. 
Vaše pisne prijave s predstavitvijo dosedanjih izkušenj pričakujemo do 6. 7.2024 na elektronski naslov: zaposlitevic@zzzs.si ali preko https://www.zzzs.si/zzzs-api/zaposlitve/

Seznam prostih delovnih mest

Karierni kotiček

Zakaj se zaposliti v ZZZS?

Skrbimo za spodbudno delovno okolje, strokovni in osebni razvoj naših sodelavcev in se zavedamo, da le z zavzetimi in usposobljenimi zaposlenimi lahko dosežemo dobre poslovne rezultate. Sodelavcem nudimo odlične delovne pogoje, sodobno elektronsko podprto poslovanje, prilagodljiv delovni čas, možnost dela od doma, v skrbi za zdravje naših zaposlenih pa v sklopu promocije zdravja spodbujamo zdrav način življenja.

Preverite utrip ZZZS v Občasniku

Vabljeni k branju internega glasila ZZZS, kjer lahko izveste več o številnih rednih in razvojnih aktivnostih ZZZS. Bi se nam pridružili na Dnevu zavoda? 
Občasnik 2024

Povabilo zdravnikom: Vas zanimajo novosti in sistemski pristop na področju zdravstvenega varstva?

Bi želeli delati v urejenem in dinamičnem delovnem okolju, ki sodelavcem omogoča strokovno izpopolnjevanje in razvoj? Ponujamo vam delo v prijetnem kolektivu zdravnikov različnih specializacij, s stalnim stikom z vsemi novostmi zdravstvenega sistema.