Vloga za odobritev načrtovanega zdravljenja v tujini

Z vlogo lahko uveljavljate pravico do zdravljenja v tujini zaradi izčrpanih možnosti zdravljenja v Sloveniji, predologe čakalne dobe v Sloveniji ali bolnišničnega zdravljenja oziroma zdravljenja z uporabo drage medicinske opreme  v drugi državi članici EU. V kolikor ste zdravljenje že opravili, izberite vlogo za povračilo stroškov.

Vnesite podatke in kliknite na gumb »Nadaljuj«. Obvezni podatki so označeni z zvezdico " * ". Pri podatkih, kjer je naveden " i ", so vam na voljo dodatna pojasnila oz. napotki za vnos podatka.

Datoteke z dokazili morajo biti v PDF obliki. Največja skupna dovoljena velikost priponke je 3MB. S klikom na gumb »Izberi datoteko« pripnite priponko. Pripeti je možno več priponk. V primeru napake lahko priponko izbrišete s klikom na "X" poleg datoteke. Za pretvarjanje slik v PDF obliko uporabite eno od za to namenjenih aplikacij. Tekst na dokazilih naj ne bo pobarvan z označevalci besedil. 

Vlogo pošljite s klikom na gumb »Oddaj«. O uspešno prejeti vlogi boste obveščeni z elektronskim sporočilom, če boste v vlogi navedli elektronski naslov.

Pri sklopu podatkov, ki se nanašajo na vrsto vloge, so navedene priloge, ki jih je za izbrano podlago za uveljavljanje pravice potrebno priložiti k vlogi. Obvezne priloge so označene z zvezdico »*«. Če boste priložili neustrezne priloge, vas bomo obvestili  in prosili za dopolnitev, da bomo lahko nadaljevali s postopkom.